Borrar

Borrar och borrsatser

C.I. Fall har ett stort sortiment av borrar och borrsatser för de flesta ändamål, såsom träborrar och centrumborrar. Vi har funnits länge inom branschen och levererar produkter av hög kvalitet till bra priser. Hitta den borr du har behov av och beställ enkelt och bekvämt online.

Rätt borr till rätt ändamål

Det underlättar arbetet att ha rätt borr till hands. Vi har därför satsat på ett brett sortiment, vilket gör det enkelt att hitta det borr du behöver. Framförallt bör du välja borr utifrån vilket material du vill borra i. Välj träborr om du ska borra i trä, metallborr om du ska borra i metall och betongborr för borrning i murverk. Spetsarna på dessa olika borrar skiljer sig, helt enkelt för att det ska bli smidigare för dig att borra i de olika materialen.

Borrarna har även olika användningsområden. Kvistborrar passar utmärkt om du vill skapa ett rent och exakt hål i materialet. Äggkoppsborrar är en fördel för dig som vill skapa äggkoppar på ett enkelt och smidigt sätt. Centrumborrar kan användas till de flesta mjuka material och finns i flera olika storlekar. Du hittar även fräsborrar, karmborrar och pluggborrar i vårt sortiment. Behöver du flera borrar med olika dimensioner ? Då rekommenderar vi en av våra praktiska träborrsatser.

Har du frågor kring borrar ?
Tveka inte att kontakta oss om du vill ha hjälp att hitta rätt borr utifrån dina behov och önskemål.
Fyll i vårt webbformulär så svarar vi dig inom 24 timmar på vardagarna.
Copyright © 2024 AB C.I.FALL , created by Michael Fall