Svarvjärn

Svarvjärn för träbearbetning

Svarvning har blivit allt mer populärt. Hos C.I. Falls hittar du svarvverktyg för både utvändig och invändig bearbetning vid träsvarvning. Vi har allt du behöver för att skapa vackra föremål i trä. Beställ enkelt och bekvämt svarvstål online.

Välj bra svarvverktyg

Det viktigaste vid svarvning är att hitta bra virke, men för att kunna skapa skålar, äggkoppar, skulpturer och andra föremål i trä krävs även bra svarvverktyg. I vårt sortiment kan vi hjälpa dig med bra verktyg för träsvarvning. En svarvskölp är ett måste vid svarvning, med hjälp av svarvskölpen kan du skrapa bort massor från virket. Lockbetel kan vara bra att ha om du vill skapa djupa hål i virket. Svarvmejslar ger virket en fin och slät yta. För att gröpa ur en skål är en svarvögla eller ett kulstål bra att ha tillhands.

Svarvkrokar, skålskölpar, innerstål och långhålsborr. Vi har det du behöver av bra svarvverktyg. Om du vill lära dig mer om träsvarvning kan vi rekommendera våra filmer som handlar om skärsvarvning enligt skärmetoden för trä. Beställ det du behöver för svarvning från oss.

Har du frågor kring svarvjärn eller svarvning ?
Ta gärna kontakt med oss om du har frågor kring våra produkter eller om du vill ha hjälp att hitta rätt svarvverktyg utifrån dina behov. Fyll i vårt kontaktformulär så svarar vi dig inom 24 timmar (vardagar).

Copyright © 2024 AB C.I.FALL , created by Michael Fall